Playoff – Balkan GGA League

POSTED BY Head Admin February 17, 2018 in Turniri
Post thumbnail

Došlo je vreme za playoff završnicu Balkan GGA Lige. Nakon 7 jako uzbudljivih kola i lavovske borbe timova u regularnom delu lige imali smo sledeće rezultate i tabela izgleda ovako:

Za sada imamo 3 ekipe od 4 koje su prošle direktno u dalji tok takmičenja a to su:  Team Mistique iz Makedonije,  Make My Day iz Srbije i  Deadly Five iz Mađarske. Za poslenje slot u playoff fazi boriće se ekipe  3D.E-sports iz Srbije i  Deadly Force iz Makedonije koje imaju isti broj bodova i nerešeni međusobni meč u regularnom delu sezone. Ove dve ekipe će u Subotu 17. Februara 2018 godine od 15:00 časova odmeriti još jednom snage po sistemu BO3. 

Ekipe koje nisu prošle dalje su  Making You Mad Bitange Yolo Gaming koje će svoju šansu potražiti u sledećoj sezoni.

Playoff finals je zakazan za 24 i 25 Februar 2018 godine. Top 4 ekipe iz lige će igrati playoff završnicu po sitemu BO3 do samog finala kada će ekipe koje dodju do finala igrati BO5. Ekipa koja je bila prva na tabeli igraće protiv četvrte, a ekipa koja je bila druga protiv treće. Nagradni fond Balkan GGA Lige je 40.000 dinara.

24. Februar 2018 – Playoff Finals BO3
13:00 CEST – Team Mystique vs. TBD 
16:00 CEST-  Make My Day vs.  Deadly Five 

25. Februar 2018 – Grand Final BO5
14:00 CEST – TBD vs. TBD

Pobedniku će poneti titulu prvaka prve sezone Balkan GGA lige, a pored novčane nagrade ekipa će dobiti direktan invite za drugu sezonu Balkan GGA Lige koja će biti proširena za još 4 slota i još par zemalja iz regiona. Više detalja uskoro!

Mečeve playoff-a i grand finala moći ćete da pratite preko našeg Twitch kanala (BalkanDotaTV) – OVDE

Zahvalili bi se našim generalnim sponzorima Good Game Areni, Dota 2 matchmaking platformi na kojoj možete da igrate Dotu 2 i da zarađujete novac. GGA zvanično kreće sa radom 24.Februara, a na platformi vas očekuje mnoštvo takmičenja sa nagradnim fondom većim od 2000 eura. Prijave su besplatne i već sada možete da se registrujete – OVDE

Pratite nas jer pred nama su dva najubudljivija vikenda Balkan GGA Lige!

 

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *