• S.E
  S.E

  Novi Heroj - Snapfire

  Sign in to follow this  

  Valve je iskoristio priliku na The International 2019 da otkrije sljedećeg heroja koji se pridružio popisu Dota 2 , stariju damu po imenu Snapfire . Ne dozvolite da vas ona prevari, jer ova baka ima puno vatrene snage i jaše vatrenog guštera.

  Snapfire je otkriven kroz novi kinematografski trailer . Iako videozapis nije prikazao bilo kakav način igranja, on nam uvidi koje bi mogle biti njene sposobnosti u igri. Iz onoga što smo videli čini se da bi mogla sakrivati saveznike svojim kolačićima, upotrebljavati vatreno oružje za borbu protiv neprijatelja iz daljine i narediti svom veselom zmaju da pljuje rastopljenu lavu neprijateljima.

  Celi trailer za otkrivanje možete pogledati u nastavku:

  Zanimljivo je kako se Snapfireov puni zupčanički mehanizam uredno i lako spaja na svom postolju samo udarcem. Govoreći o svom zmaju, fanovi nisu mogli da uporede to šarmantno stvorenje sa zubima iz filmova Dreamworks 'How to Train Your Dragon'. Ipak, zujanje je uglavnom pozitivno, a fanovi su još više uzbuđeni kada heroj dođe.

  Snapfire će se pridružiti popisu Dota 2 ove jeseni . Kao i kod ostalih junaka, očekujte da će je ona nadvladati tokom prvih nekoliko nedelja, a zatim će se izbalansirati kako nestaje hipe oko nje i Valve je u mogućnosti dobiti više podataka o tome kako je igrači koriste.

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.