• S.E
  S.E

  Novi Heroj - Void Spirit

  Sign in to follow this  

  Najnoviji lik Dota 2 je onaj o čijem postojanju navijači godinama nagađaju: Void Spirit, koji se ove jeseni pridružuje svojoj trojici braće elementarnih duha u igri.

  Veštine Void Duha nisu poznate; prikazan je samo u teaser videu pre materijalizacije na pozornici na Međunarodnom 2019. u Šangaju. Drži osovinsko sjčivo koje zrači nekom tamnom energijom, a čini se da je sposoban teleportirati svoj put oko karte.

  Void Spirit se pridružuje Snapfireu, koji je juče najavljen kao novi junak Valveovog globalnog popularnog MOBA. Snapfire je očigledno lukaviji estet nego Void Spirit; ona je baka koja curi, vuče zmajeve, peče kolače. "Dosta je oštar za ljude koji su rekli da je Snapfire previše crtani film ", rekao je jedan Redditor za Void Spirit.

  U Dota 2 su bila tri Duhova junaka otkako su se Ember Spirit i Earth Spirit pridružili bratu Storm Spirit u novembru 2013. Njihova elementarna priroda navela je obožavatelje da nagađaju da četvrti vreba nege; čini se da ovaj potieče i kontrolira astralni avion koji mu omogućuje putovanje bilo gde, sve dok polako korača s rukama sklopljenim iza leđa, duboko u razmišljanju.

  International 2019. dodjeljuje najveći nagradni fond za pojedinačne događaje (zahvaljujući prodaji Battle Pass-a) koji je dostigao 34.103.341 $ prije nego što je turnir započeo u utorak. To je gotovo 10 miliona dolara više od prošlogodišnje torbice. U petom danu akcije, Team Liquid je u petom kolu donjeg kruga savladao Team Secret 2-0. PSG.LGD i OG napredovali su iz gornjeg nosača pobjedom 2-0 i 2-1 nad Vici Gamingom i Zlim Genijalcima (i obojica su nakon toga izbačeni iz donjeg okvira).

  Finale započinje večeras u 22 sata EDT, sa PSG.LGD i Team Liquidom okrenutim u najbolju trojku, a OG dobija pobednika u velikom finalu pet utakmica, koji počinje u nedelju u 02:00 EDT.

   

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.