• S.E
  S.E

  Otkriven datum održavanja desetog The Internationala

  Sign in to follow this  

  Valve je obradovao Dota fanove širom planete otkrivši kada će se tačno održati jubilarni deseti po redu Dota 2 The International.

  Nakon što su prošle godine kritikovani zbog kasnog objavljivanja detalja oko TI9 Valve je ovoga puta mnogo brže reagovao i već četiri meseca kasnije imamo najbitnije informacije o TI10. Od ranije je poznato da se The International vraća u Evropu gde je poslednji put održan tokom prvog izdanja turnira, a zemlja domaćin je Švedska i njena prestonica Štokholm.

  The International 10 će se održati od 18. do 23. avgusta a ukoliko ne dođe do iznenađenja u kvalifikacijama OG će braniti dvostruku titulu osvojenu u ovoj i prošloj godini i to na nekin način pred domaćom publikom kada se uzme u obzir da tim čine i trojica igrača iz nordijskog regiona.

  Evropska Dota 2 scena cveta, ali nema sumnje da će prvenstveno kineski timovi probati da se osvete za poraz koji su ove godine doživeli na domaćem terenu i to baš tokom proslave jubileja najvećeg esport turnira u deceniji koja je polako na izmaku.

  The International je ove godine doživeo i svoj televizijski debi u Srbiji na našem Sport Klub Esports TV kanalu, a mi se nadamo da ćemo našim gledaocima ponovo omogućiti ovo iskustvo i naredne godine.

   

  Sign in to follow this  


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.