Najava za prvu Balkan GGA Ligu

POSTED BY Head Admin November 2, 2017 in Turniri
Post thumbnail

Good Game Arena i Dota 2 Srbija vas sa ponosom pozivaju da se prijavite i budete deo prve Balkan GGA Lige!

Good Game Arena (GGA) i Dota 2 Srbija objavljuju da su prijave za prvu Balkan GGA Ligu zvanično otvorene za sve zainteresovane Dota 2 timove. Mogu se prijaviti svi timovi sa prostora Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, Slovenije, Grčke, Rumunije,Mađarske, Albanije i Bugarske. Rok za prijavu timova trajaće od 01.11.2017 sve do 15.11.2017 u 23:59h cest. 

Prijave su besplatne i možete se prijaviti [OVDE]

Good Game Arena je web platforma koja će omogućiti gejmerima širom sveta da grade svoju karijeru, monetizuju svoje znanje i unaprede svoje veštine. Na platformi će se nalaziti mnogobrojna takmičenja na kojima će igrači i timovi moći svakodnevno da vežbaju i osvoje vredne novčane nagrade. Profili igrača biće odraz njihove igre i biće dostupni drugim igračima, profesionalnim timovima pa čak i sponzorima. www.goodgamearena.com

Ekipe će se takmičiti za novčanu nagradu od 40.000 dinara i titlu prvaka prve Balkan GGA Lige.
Liga će se sastojati od ukupno 8 ekipa. Prve četiri ekipe će dobiti direktnu pozivnicu da budu deo Lige, dok će se za druga 4 mesta ekipe boriti kroz kvalifikacije.
Ukupno će biti četiri kvalifikacionih turnira odakle će pobednici svake obezbediti svoje mesto u Ligi. Sve dodatne informacije o samom sistemu takmičenja možete pronaći na stranici TURNIRI. 

GGA i Dota 2 Srbija će prenositi sve ligaške mečeve na svom Twitch kanalu i obaveštavaće vas putem socijalnih medija i portala. Početak prenosa kvalifikacionih i ligaških mečeva objavićemo na sam dan igranja. Ukoliko imate dodatnih pitanja u vezi prijava, mozete nas kontaktirati putem e-maila:

U ime GGA i Dota 2 Srbije, želimo vam svu sreću u predstojećoj ligi!
Let’s play GGA!

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *