Prve Kvalifikacije

POSTED BY Head Admin November 16, 2017 in Turniri
Post thumbnail

Kucnuo je čas za prvi okušaj i prve kvalifikacije. Sa ponosom vas obaveštavamo da se za Ligu uspešno prijavilo 41 ekipa.  Direktne pozivnice su dobile najbolje ekipe iz svog regiona a to su: 3D. E-sports iz Srbije, Team Mischievous iz Makedonije, Deadly Five iz Madjarske, i Yolo iz Bosne I Hercegovine. Ostale ekipe ce imati 4 prilike da kroz kvalifikacije pronadju svoj put do lige. 

Kvalifikacije 1

Sistem takmicenja:  Single Elimimation BO1
Početak prvog meča kvalifikacija: 19:00h časova! Sve ekipe koje imaju svoj par krecu u tom periodu!
Probednik kvalifikacije tj. jedna ekipa obezbediće svoje mesto u ligi.
Raspored mečeva u kvalifikacijama možete pogedati [OVDE]

Pravila:
 
Kapiten svake ekipe dužan je da se pridruži našem [D2S Discord Serveru]. Nakon ulazka na server potrebno je da stavi ime tima kao tag ispred svog imena kako bi komunikacija sa drugim timovima i administratorima bila olakšana.

Svi kapiteni moraju da budu 30 minuta pre početka kvalifikacija online kako bi potvrdili učešce i kako bi se organizovali sa ekipom sa kojom trebaju da igraju meč.

Kapiteni ce se po rasporedu za kvalifikacije dogovarati sa protivnickim kapitenima oko kreira lobby na kanalu #kapiteni-timova. Nakon završenog meča Kapiten pobedničke ekipe dužan je da pošalje screenshot sa rezulatom na kanal  “#kvalifikacije – rezultati” na Discordu.  Nakon toga pratiće kvalifikacioni grid i čekati sledeću ekipu.

Sve ekipe dužne su da se upoznaju sa pravilima Lige koje mogu procitati na tabu “Pravila”.  Vredjanje na nacionalnoj osnovi, psovke i korišćenje čitova su strogo zabranjeni i mogu prouzrokovati eliminaciju ekipe iz daljeg toka takmičenja sa lige.

Za sva dodatna pitanja i probleme mozete kontaktirati nekog od naših administratora.

Srećno svima!

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *