Top 10 najzanimljivijih stvari iz novog 7.07 patcha

POSTED BY Head Admin November 6, 2017 in Vesti
Post thumbnail

Patch 7.07 DUELING FATES, doneo nam je pregršt novina i verovatno će nam trebati par meseci da se naviknemo na sve. To se pokazalo i na juče završenom DotaPIT turniru koji je odigran kod naših komšija u Splitu, Hrvatska. Videli smo da se ni profesionalni igrači nisu još uvek navikli na igru, i shvatili kako novi patch funkcioniše, pa smo videli par totalno ludih partija, koje su u prošlosti bile jednostvano nemoguće. O tome više pročitajte ovde. U ovom članku ćemo prikazati 10 novina koje su po našem izboru najzanimljivije (izmene na mapi nećemo komentarisati). Počećemo od novih itema.

1. Meteor Hammer: Jako zanimljiv item, dobar za puš i def kula. Možda ne toliko dobar za tim fajt, zbog dugog čenelovanja od 3 sekunde.

 

Jedan Meteor Hammer daje ukupno 240 health, 4 health regeneracije, 144 mane, 1.86 mana regeneracije, 0.86% spell damage (i 12 attack damage za Intelligence attribute symbol.png intelekt i Strength attribute symbol.png strength heroje). Nakon uspesnog kastovanja nastaje meteor koji ima 300 AoE, stanuje neprijatelje na 1.75 sekundu i nastavlja da pravi demage narednih 6 sekundi neprijateljskim jedinicama i zgradama.

Cast Range: 600
Effect Radius: 300
Impact Damage (Units): 150
Impact Damage (Structures): 75
Burn Damage per Second (Units): 90
Burn Damage per Second (Structures): 50
Stun Duration: 1.75
Burn Duration: 6
Channel Duration: 3
Cooldown symbol.png 40  Mana symbol.png 125
Modifiers
Debuff Stunned: Dispellable with any dispel.
Debuff Meteor Hammer Burn: Dispellable with any dispel.

2.Aeon Disk: Dobar za suport heroje koji imaju važne ultije. Naime, kada HP padne ispod 80%, heroj dobije buf od 2.5 sekundi koji ga štiti od svih udaraca protivničkih heroja ali takođe i ne nanosite nikome damage u tom periodu.

Jedan Aeon Disk daje 250 MP, 250 HP. 

Health Threshold: 80%
Duration: 2.5
Damage Reduction: 100%
Cooldown symbol.png 100
Modifiers
Debuff Combo Breaker: Dispellable with any dispel.
 
3.Spirit Vessel: Ovakav item je falio DotA 2 pro sceni. Urna jednostavno nije korisćena u pro mečevima jer je samo zauzimala mesto u item slotu, a sada sa ovim bafom možda ćemo češće viđati ovaj item na pro sceni. 
 
Jedan Spirit Vessel daje +2 strength, +2 agility, +2 intelligence, +250 helta, +1 mana regeneracije i +30 movment speeda.
Kada se iskoristi na naprijatelju, redukuje mu health za 3% od ukupnog healtha po sekundi, i redukuje HP regeneraciju i hiling za 70%. Deli 20 damage po sekundi.

Kada se iskoristi na prijateljskom heroju, povećava health za 1% od ukupnog healtha po sekundi, i povećava HP regeneraciju i hiling za 20%. Dodate i 3 health regeneracije po sekundi. Traje ukupno 8 sekundi.
Dobija se nova instanca svaki put kada protivnički heroj umre u radijusu od 1400 jedinica. Samo najbliži Spirit Vessel do heroja koji umire dobija instancu.

Ability
Target Unit
Affects
Allied Heroes / Enemy Heroes
Damage
Pure
 
Cast Range: 950
Charge Gain Radius: 1400
Ally Heal per Second: 35
Ally Health Gain per Second: 1%
Ally HP Regeneration & Healing Amplification: 20%
Enemy Damage per Second: 20
Enemy Damage Dealt per Second: 3%
Enemy HP Regeneration & Healing Reduction: 70%
Duration: 8
Cooldown symbol.png 7
Partially pierces spell immunity. Can be cast on spell immune allies.
Cannot be cast on spell immune enemies. Attempts to damage if debuff was placed before spell immunity and when not dispelled.
Modifiers
Buff Item Spirit Vessel Heal: Undispellable.
Debuff Item Spirit Vessel Damage: Dispellable with any dispel.

4.Nullifier: Dobar item za carry heroje. Primeni MUTE protivničkom heroju i svaki put kada ga udarite, usporite ga za 100% na 0.4 sekunde.

 
Jedan Nullifier daje +5 helth regeneracije, +5 armora i +65 attack damage.
Dispeluje metu i mutuje je na 5 sekundi. Svaki put kada je mutovana meta udarena, usporice je za 100% na 0.4 sekunde.
 
Ability
Target Unit
Affects
Enemies
 
Cast Range: 600
Slow: 100%
Slow Duration: 0.4
Duration: 5
Cooldown symbol.png 14  Mana symbol.png 100
Modifiers
DebuffNullifier Mute: Dispellable with any dispel.
DebuffNullifier Slow: Dispellable with any dispel.
 

Sada da pređemo na heroje.
5.Bane

Ova promena stavlja Bane-a u sam vrh heroja koju su bafovani. Naime sada kada uspavate protivničkog heroja moći ćete i da ga udarate!

 
6.Invoker

Talenat koji Invoker sada može da uzme na 20om levelu, zove se Cataclysm i u potpunosti opravdava svoje ime. Kada kliknete dva puta na Sun Strike moći ćete da bacite taj skil ali sa dodatkom od još dva vidljiva Sun Strikea u radijusu od 300. Spel ide na cooldown od 90 sekundi posle toga.

7.IO

Talenat na 15om levelu koji poseduje IO radi tako sto heroju sa kojim se povežete daje AGHs buf!

8.Nyx Nyx Nyx

Talenat za koji morate da dođete do 25og levela ali svakako jedan od najzanimljivijih (mora neki midas da se kupi ranije u igri). Naime, Nyx sa tim talentom može da se kreće bez prepreka na mapi u Vendeti.

9.Pudge

Pudg može od sada moze da baci kuku na runu, i pritom ako je povuče ka sebi nadoknađuje mu se mana koju je potrošio ali kuka ide na standardni cooldown. Inače skoro je otkriven bag, da kada hukujete runu i ne pokupite je, nova se neće stvoriti. Sad, da bi ovo bilo korisno, morate je hukovati ka skriven mestima, da je protivnik ne bi lako našao.

10.Techies

Techies se vraća u normalu. Minice opet mogu da se slažu jedna na drugu uz njihovu kretnju. tako da sada možete napraviti gomilu mina i poslati ih na kulu.

Ovo je samo delić onoga sto nas čeka u novom patchu. Ima još mnogo zanimljivih promena, ali ovih 10 smo izdvojili, za sada…

Add comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *